Algemeen: Groepsdag 11 April

Gepost op 26 maart 2015 door Scouting Mgr. Bekkersgroep
<?php the_title(); ?>

Beste Ouders, Welpen, Scouts, Explorers en Stam,

We hebben elk jaar een groepsweekend op de planning staan, maar dit jaar hebben we besloten om dat eens helemaal anders te doen. We gaan in plaats daarvan op Zaterdag 11 april een Groepsdag houden, we gaan dan met alle leden een super gave en leuke activiteit doen!

Wat we gaan doen is nog even een verrassing, maar het is verstandig om stevige schoenen aan te doen (geen laarzen!) verder zijn de normale scoutingkleden voldoende.

Na deze activiteit hebben we voor alle leden, leiding, ouders, broertjes en zusjes nog een gezellige BBQ als afsluiting.

We verzamelen allemaal om 12.00u op onze blokhut en zijn om 17.00u weer terug, aansluitend zullen we beginnen met de BBQ.

We stellen het op prijs als iedereen laat weten of je aanwezig bent met het programma en / of BBQ en met hoeveel personen je verwacht naar de BBQ te komen. We kunnen op deze manier rekening houden met het doen van de boodschappen. Aanmelden mag door even een mail te sturen naar groepsdag@mgrbekkersgroep.nl, vergeet de bovenstaande informatie niet te vermelden.

We hopen iedereen te zien op zaterdag 11 april, wij hebben er in ieder geval al erg veel zin in. Mochten er verder nog vragen zijn, stuur dan een mail naar het bovenstaande adres of vraag het even aan je eigen leiding.

Groetjes,
Scouting Mgr. Bekkersgroep


Speltakken: