Bevers

Ben jij een jongen of meisje tussen de 4 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de bevers van Scouting! Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij.

De kinderen van 4 tot en met 7 jaar worden bij Scouting bevers genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van
deskundige vrijwilligers. De bevers spelen in het thema Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen. 

Wat doen Bevers?

Wat doen de bevers? Eens per week komen wij samen op zaterdagmiddag van 13:00u tot 15:00u. Op zo’n middag doen we heel leuke activiteiten waaronder tocht lopen, bosspellen, knutselen, een hindernisbaan maken en afleggen, een toneelstuk opvoeren, vuur stoken, hutten bouwen, levend ganzenborden, ‘wie is de sterkste bever’, sport en spel enz. Eigenlijk is alles mogelijk bij de bevers. Iedereen mag altijd een paar weken proefdraaien en dan beslissen om te blijven.

 

 

 

 

Is Scouting bij de Mgr. Bekkersgroep misschien iets voor uw zoon of dochter? U bent van harte welkom om te komen kijken op zaterdagochtend. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de Lid worden?-pagina of bekijk leuke foto’s van de activiteiten en programma’s van de bevers. Mocht er vragen zijn neem dan contact met ons op.

 

Laatste Nieuws (Bevers)

LogoSpeltakken: