Carnval 2014

Gepost op 12 februari 2014 door Scouting Mgr. Bekkersgroep

Zoals jullie vast allemaal weten staat carnaval alweer bijna voor de deur. Hier gaan we natuurlijk ook bij Scouting weer een groot feest van maken, lekker gek doen en je leuk verkleden. We vieren het dit jaar wederom weer op de vrijdagavond en zullen het weer samen vieren met Scouting M. Sinclair

Op vrijdagavond 28 februari is het dan zover. We worden dan om 19.00u verwacht op de blokhut van Scouting M. Sinclair aan de St. Genovevastraat 37. De avond zal om 20.30u afgelopen zijn. 

Dit houdt wel in dat we op zaterdag 1 maart geen groep draaien. 

We gaan het dit jaar anders doen dan voorgaande jaren, in plaats van alleen een feest, hebben we dit jaar ook een bonte avond. We verwachten dat elk kind een leuke act bedenkt. Dit mag een liedje, een dansje, een toneelstukje of andere dingen zijn. De kinderen zijn hier vrij in en het mag alleen en/of in groepjes. Om de kinderen daarmee een handje te helpen, gaan de Welpen wat acts oefenen en verzinnen met de kinderen. Dit gaat we de week van te voren doen op zaterdag 22 februari we draaien dan op normale tijd. 

Kun je niet komen dan willen wij dit graag weten, meld je dan even af bij je eigen leiding, dit i.v.m. het inkopen van wat lekkers en drinken. 

We zien je 28 februari om 19.00u graag op de blokhut in je mooiste carnavalsoutfit. 


Speltakken: