Groepsdag 7 april

Gepost op 27 maart 2018 door Scouting Mgr. Bekkersgroep
<?php the_title(); ?>

Ook dit jaar hebben we weer een Groepsdag gepland staan, op die dag gaan we met de hele groep een super gave en leuke activiteit doen! Dit jaar is de Groepsdag op zaterdag 7 april.

Wat we gaan doen is nog even een verrassing, maar het is verstandig om stevige schoenen aan te doen (geen laarzen!) verder zijn de normale scoutingkleden voldoende.

Na deze activiteit hebben we voor alle leden, leiding, ouders, broertjes en zusjes nog een gezellige BBQ als afsluiting. We verzamelen om 12.00u op de blokhut en zijn om 17.00u weer terug, aansluitend zullen we beginnen met de BBQ.

We stellen het op prijs als iedereen laat weten of je aanwezig bent met het programma en / of BBQ en met hoeveel personen je verwacht naar de BBQ te komen. We kunnen op deze manier rekening houden met het doen van de boodschappen. Aanmelden mag met het strookje onderaan deze brief of stuur even een mail.

We hopen iedereen te zien op zaterdag 7 april, wij hebben er in ieder geval al erg veel zin in. Mochten er verder nog vragen zijn, stuur dan een mail naar het bovenstaande adres of vraag het even aan je eigen leiding.

Groetjes,
Scouting Mgr. Bekkersgroep


Speltakken: