Hulp bij activiteiten

Gepost op 23 april 2014 door Scouting Mgr. Bekkersgroep

Tijdens de bijeenkomst ouderparticipatie van 12 april is het idee voorgesteld om een zogenaamde ‘vacaturebank’ op te zetten waarin terug te vinden is bij welke evenementen jullie kunnen helpen. Hier wordt al druk aan gewerkt. Maar voordat deze af is, willen we op deze manier jullie hulp vragen tijdens twee grote activiteiten die we dit seizoen nog gepland hebben.

De eerste is de Kids Survival Day op 10 mei. Dan organiseren we met de M. Sinclair een dag vol leuke activiteiten. Niet alleen de leden van onze groepen kunnen hieraan meedoen, maar ook kinderen die een keer willen komen kijken bij scouting. Meer info op http://www.kidssurvivalday.nl/.

We willen vragen wie van jullie op deze dag kan en wil helpen met postzitten/ begeleiden van activiteiten, foto’s maken of de catering.

De tweede is het vlotvaren op zondag 22 juni. Ook dit is een gezamenlijke activiteit met scouting M. Sinclair. Voor deze dag zoeken wij mensen die willen helpen met het vervoer van de materialen, die post zitten/een hapje en drankje verzorgen voor de kinderen, de catering willen organiseren, foto’s maken.

Aanmelden kan bij de werkgroep,

Huib Cooijmans
Twan van Hannen
Sarah van Rossem


Speltakken: