Kids Survival Day 26 September

Gepost op 19 augustus 2015 door Scouting Mgr. Bekkersgroep
<?php the_title(); ?>

Flyer Kids Survival Day 26-9-2015_001Ben jij tussen de 5 en 15 jaar en toe aan een dagje vol avontuur? Doe dan mee met de Kids Survival Day op 26 september!

Scouting Mgr. Bekkersgroep en Scouting M. Sinclair organiseren gezamenlijk deze spannende dag vol avontuur. Er valt van alles te beleven, je kunt je eigen broodje bakken op het kampvuur, over de Dommel vliegen of losgaan op een springkussen! Wij zorgen ervoor dat jij je niet verveelt.

Kom op 26 september tussen 13.00 en 16.00 uur naar het Oranjeveld, aan de Oranjestraat in Son. Je kunt de hele middag meedraaien of net zolang blijven als je zelf wilt. Kom naar de infotafel, daar ontvang je een stempelkaart waarmee je aan de activiteiten kan deelnemen. Heb je (bijna) alle activiteiten gedaan? Dan krijg je een supergaaf aandenken mee naar huis!

Iedereen tussen de 5 en 15 jaar kan meedoen aan de Kids Survival Day. Deelname aan de Kids Survival Day is helemaal gratis. Heb je vragen of wil je jezelf en je vrienden aanmelden? Stuur dan een e-mail naar kidssurvivalday@gmail.com of kijk op de Kids Survival Day.

De Kids Survival Day wordt georganiseerd door de Scouting Mgr. Bekkersgroep en Scouting M. Sinclair. Wil je meer informatie over deze scoutinggroepen? Klik dan op de links.

LogoSinclairBekkerslogo-Model

 

 

 

 

 

 


Speltakken: