Kids Survival Day 6 Sept

Gepost op 24 augustus 2014 door Scouting Mgr. Bekkersgroep
<?php the_title(); ?>

Ben jij tussen de 5 en 15 jaar en toe aan een dagje vol avontuur? Doe dan mee met de Kids Survival Day op 6 september!

Scoutinggroepen Mgr. Bekkers en M. Sinclair organiseren gezamenlijk deze spannende dag vol avontuur. Er valt van alles te beleven, je kunt je eigen tent bouwen, over de Dommel vliegen of losgaan op een springkussen! Wij zorgen ervoor dat jij je niet verveelt.

Kom op 6 september tussen 13.00 en 15.30 uur naar het Oranjeveld, aan de Oranjestraat in Son. Je kunt de hele middag meedraaien, of net zolang blijven als je zelf wilt. Kom naar de infotafel, daar ontvang je een stempelkaart waarmee je aan de activiteiten kan deelnemen. Heb je (bijna) alle activiteiten gedaan? Dan krijg je een supergaaf aandenken mee naar huis!

Iedereen tussen de 5 en 15 jaar kan meedoen aan de Kids Survival Day. Deelname aan de Kids Survival Day is helemaal gratis. Heb je vragen of wil je jezelf en je vrienden aanmelden? Stuur dan een e-mail naar kidssurvivalday@gmail.com of kijk op de website.

De Kids Survival Day wordt georganiseerd door de scoutinggroepen Mgr. Bekkers en M. Sinclair. Wil je meer informatie over deze scoutinggroepen? Klik dan op de links.


Speltakken: