Laatste informatie Magische Avond

Gepost op 09 oktober 2023 door Scouting Mgr. Bekkersgroep
<?php the_title(); ?>

Zoals jullie weten hebben we aankomende vrijdag 13 oktober de magische avond gepland, voor vele is het nog een verrassing wat we dan precies gaan doen, maar we mogen het dan nu eindelijk verklappen. We gaan die avond met de hele groep naar de Efteling!

Nu zal je misschien denken, is die dan open op vrijdagavond? Normaal gesproken niet. Maar op vrijdag 13 oktober is het de speciale Ambassadeursavond, dit jaar met Thema ‘kinderen’. Wij zijn als groep opgegeven en uitgekozen om daarbij aanwezig te mogen zijn. Het park is dan open voor slechts 5000 mensen en al het personeel werkt die avond voor niks. Dit is dus echt heel erg speciaal!

We verwachten alle kinderen om 17.30u op de blokhut, vanuit waar we om 17.45u met de bus vertrekken richting de Efteling. Het park sluit om 23.00u en daarna rijden we met de bus terug, naar verwachting zijn we rond 23.45u op de blokhut. We zullen onze definitieve aankomsttijd met jullie communiceren als we vertrekken.

Voor de herkenbaarheid is het belangrijk dat alle kinderen in uniform komen. Dat betekend een blauwe of zwarte spijkerbroek, met daarbij de blouse of grijs Bekkers T-shirt, trui of vest en natuurlijk de das. Neem ook een rugzak (bij voorkeur de oranje kamprugzak) mee en een spelletje of boekje voor in de bus. Verder hoeven de kinderen niks mee te nemen, voor eten en drinken wordt gezorgd.

Omdat we zo laat terug zijn draaien we op zaterdag 14 oktober geen groep, zodat iedereen lekker kan uitslapen. Zaterdag 21 oktober draaien we in verband met de herfstvakantie ook geen groep.

Wij hebben er echt ontzettend veel zin in en we hopen jullie ook! Mochten er nog vragen zijn, dan weten jullie ons te vinden.

Tot 13 oktober!

Groetjes,

De Leiding,

Rens Brugmans
Christy Vermeulen
Maikel de Vries
Stefan van Diesen
Erwin Zwenger
Hans van Doormalen
Twan van Hannen


Speltakken: