Scouts: Start nieuwe seizoen

Gepost op 19 augustus 2019 door Scouts
<?php the_title(); ?>

De zomervakantie is weer voorbij en het wordt weer tijd om naar school te gaan…. Helaas, maar dat hoort er nou eenmaal bij. De positieve kant hieraan is dat de scouting ook weer gaat beginnen.

Dit jaar openen we het nieuwe scoutingseizoen weer met het overvliegen. Dit zal zijn op zaterdag 24 augustus a.s. Hierover hebben jullie al bericht ontvangen.

Op zaterdag 31 augustus zijn de leden van de scoutsleiding zelf bezig met een activiteit en kunnen hierdoor niet aanwezig zijn. We draaien deze zaterdag dan ook nog géén groep.

Op zaterdag 7 september gaan we dit seizoen dan echt van start met de scouts. De scouts draaien normaal gesproken op zaterdag van 13:30 uur tot 16:30 uur.

Dit nieuwe seizoen starten we met veel nieuwe leden. Het is belangrijk deze nieuwe leden te leren kennen, maar we willen ook graag kennis maken met de bijbehorende nieuwe ouders. U bent daarom als ouder(s)/verzorger(s) op deze middag om 13:30 uur ook uitgenodigd voor een ouderbijeenkomst
op de blokhut. De kinderen zijn hierbij ook van harte welkom.

Tijdens deze bijeenkomst zullen wij ons zelf als leiding aan u voorstellen en u meer vertellen over hoe het er bij de scouts aan toe gaat. We zullen u informeren over wat uw kind nodig heeft, wat wel en wat niet mag en natuurlijk kunt u ook zelf vragen stellen. We verwachten dat deze bijeenkomst ongeveer een uur zou duren.

Na deze bijeenkomst gaan we nog verkort groep draaien. U kan er voor kiezen om hier nog bij te blijven, maar u mag er ook voor kiezen om naar huis te gaan.

Vanaf zaterdag 14 september gaan we dan normaal groep draaien op het normale tijdstip. We hopen dat de nieuwe kinderen er veel zin in hebben en dat het weer een geweldig jaar gaat worden.

Groet,
De scoutsleiding.

Twan van Hannen
Huib Cooijmans
Stefan van Diesen


Speltakken: