Start met draaien 16 mei

Gepost op 07 mei 2020 door Scouting Mgr. Bekkersgroep
<?php the_title(); ?>
Beste Ouders,
 
Op 21 april is er door de overheid een versoepeling van de coronavirus-maatregelen afgekondigd. We hebben sindsdien overleg gevoerd en hebben goed nieuws! De Welpen en de Scouts gaan vanaf 16 mei weer starten met draaien.
 
Er gelden hierbij wel een aantal regels en voorwaarden. Deze zullen ook worden doorgenomen met de kinderen tijdens het draaien. De belangrijkste zijn:
  1. Bij aankomst en vertrek verzoeken we ouders niet het terrein te betreden. Niet te blijven kijken of wachten. Haal en breng uw kind zo veel mogelijk alleen.
  2. Wij mogen geen eten of drinken geven. Zorg dat je thuis genoeg gegeten en gedronken hebt of neem zelf een flesje/ beker met drinken mee. Zet hier wel duidelijk je naam op.
  3. Zorg dat je thuis alvast naar de wc gaat. Alleen bij hoge nood kan je bij ons naar het toilet.
  4. Wij mogen alleen buiten-activiteiten doen. Zorg dus voor regenkleding als dat nodig is. Bij (erg) slecht weer wordt er niet gedraaid. 
Wil je vanwege alle voorwaarden toch liever nog niet meedoen, dan respecteren we dat uiteraard. Laat dit ons dan wel even weten.
 
Zomerkamp
Vooralsnog blijven wij doorgaan met de voorbereidingen van de zomerkampen die gepland staan in de zomervakantie. Uiterlijk 1 juni krijgen wij van Scouting Nederland een (bindend) advies over of – en hoe – deze kampen door kunnen gaan. 
 
Wij zijn erg blij dat we na deze pauze weer mogen starten en we hopen iedereen te zien op 16 mei. Mochten er nog vragen zijn, stel die dan gerust.
 
Tot de 16e!

Met vriendelijke groet,
De leiding & bestuur

Speltakken: