Welpen: Installatieweekend 16 mei

Gepost op 25 april 2014 door Scouting Mgr. Bekkersgroep

UITNODIGING INSTALLATIEWEEKEND!

Omdat we tijdens het jaar een hoop nieuwe kinderen erbij hebben gekregen, hebben we besloten om een 2e installatie ronde te houden. Tijdens de installatie zullen alle nieuwe jongens en meisjes geïnstalleerd worden tot echte Welpen.  Ook deze keer maken we er een heus weekend van.

Wij nodigen jullie dan ook graag uit om op vrijdagavond 16 mei om 20.00 uur op de blokhut aanwezig te zijn. Natuurlijk zijn alle ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, ooms, tantes en vriendjes ook van harte welkom. De installatie zal duren tot ongeveer 22.00 uur. Daarna gaan alle ouders naar huis en blijven de kinderen voor het weekend. Het weekend duurt tot zondag 18 mei tot 12.00 uur.

Het is de bedoeling dat iedereen tijdens de installatie, zoals ook iedere zaterdag, in compleet uniform verschijnt. Een compleet uniform bestaat uit:

  • Welpenblouse
  • Blauwe (spijker-)broek
  • Groepsdas

De Welpenblouse kan gekocht worden bij de Scoutshop aan de Cahorslaan 20 in Eindhoven (Achtse barrier). De openingstijden van de Scoutshop zijn te vinden op www.scoutshop.nl

Insignes en een das worden tijdens de installatie uitgereikt. Welpen die hun das kwijt zijn, kunnen bij ons voor € 12.50 een nieuwe kopen.

Bijgevoegd vind je een brief met informatie over het weekend.

Als je nog vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen

Groetjes,

De welpenleiding

Rens Brugmans
Sarah van Rossem
Max Smits


Speltakken: