Welpen: Installatieweekend

Gepost op 20 december 2022 door Scouting Mgr. Bekkersgroep
<?php the_title(); ?>

Beste Ouders en Welpen,

De jaarlijkse installatie staat weer voor de deur. Tijdens de installatie zullen alle nieuwe jongens en meisjes geïnstalleerd worden tot echte Welpen. Daarnaast zullen enkele Welpen tot (hulp-)gids worden geïnstalleerd.

Wij nodigen jullie dan ook graag uit om op vrijdagavond 13 januari om 20.00 uur op de blokhut aanwezig te zijn. Natuurlijk zijn alle ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, ooms, tantes en vriendjes ook van harte welkom. Na de installatie gaan we nog een avondprogramma doen met zijn alle, dit zal duren tot ongeveer 22.30 uur. We zouden het leuk vinden als alle aanwezige mee doen met dit spel. Daarna gaan alle ouders naar huis en blijven de kinderen voor het weekend. Het weekend duurt tot zondag 15 januari tot 12.00 uur.

Het is de bedoeling dat iedereen tijdens de installatie, zoals ook iedere zaterdag, in compleet uniform verschijnt. Een compleet uniform bestaat uit:

  • Welpenblouse
  • Blauwe / Zwarte spijkerbroek
  • Groepsdas

De Welpenblouse kan gekocht worden bij de Scoutshop aan de Cahorslaan 20 in Eindhoven (Achtse Barrier). De openingstijden van de Scoutshop staan op www.scoutshop.nl.

Insignes en een das worden tijdens de installatie uitgereikt. Welpen die hun das kwijt zijn, kunnen bij ons voor € 14,- een nieuwe kopen. De grijze T-shirts, vesten en truien kunnen ook bij ons aangeschaft worden.

De kinderen die geïnstalleerd worden zijn: Eef, Julan, Thomas, Bas, Cas, Luuk en Roan. Verder worden Owen, Noah, Brenn en Lexi geïnstalleerd als hulp-gids en Emma, Jochem en Niek Swinkels als gids.

Verder zijn we nog op zoek naar ouders die zaterdag 14 januari ons kunnen brengen en halen naar het programma. Laat ons even weten als dat kan.

Bijgevoegd vind je een brief met informatie over het weekend. Als je nog vragen hebt, kun je ons altijd bellen.

Tot dan!

Groetjes,

De welpenleiding,

Rens Brugmans
Maikel de Vries                        
Christy Vermeulen                    
Stefan van Diesen                   
Erwin Zwenger 


Speltakken: