Welpen: Installatieweekend 24 t/m 26 okt

Gepost op 02 oktober 2014 door Welpen
<?php the_title(); ?>

De jaarlijkse installatie staat weer voor de deur. Tijdens de installatie zullen alle nieuwe jongens en meisjes geïnstalleerd worden tot echte Welpen. Daarnaast zullen enkele Welpen tot gids of hulp-gids worden geïnstalleerd. Ook dit jaar maken we er weer een heus installatieweekend van.

Wij nodigen jullie dan ook graag uit om op vrijdagavond 24 oktober om 20.00 uur op de blokhut aanwezig te zijn. Natuurlijk zijn alle ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, ooms, tantes en vriendjes ook van harte welkom. Na de installatie gaan we nog een avondprogramma doen met zijn alle, dit zal duren tot ongeveer 22.30 uur. We zouden het leuk vinden als alle aanwezige mee doen met dit spel. Daarna gaan alle ouders naar huis en blijven de kinderen voor het weekend. Het weekend duurt tot zondag 26 oktober tot 12.00 uur.

Het is de bedoeling dat iedereen tijdens de installatie, zoals ook iedere zaterdag, in compleet uniform verschijnt. Een compleet uniform bestaat uit:

  • Welpenblouse
  • Blauwe (spijker-)broek
  • Groepsdas

De Welpenblouse kan gekocht worden bij de Scoutshop aan de Cahorslaan 20 in Eindhoven (Achtse barrier). De openingstijden van de Scoutshop staan op www.scoutshop.nl.

Insignes en een das worden tijdens de installatie uitgereikt. Welpen die hun das kwijt zijn, kunnen bij ons voor € 13,50 een nieuwe kopen. De welbekende grijze T-shirts kunnen ook bij ons aangeschaft worden, deze kosten €7,-.

Dit installatieweekend hebben we een thema, namelijk ‘Brand ’t weer’. Wat dit precies houdt houden we nog even geheim.

Bijgevoegd vind je een brief met informatie over het weekend.

Als je nog vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

Tot dan!

Groetjes,
De welpenleiding,

Rens Brugmans
Sarah van Rossem


Speltakken: