Welpen: Jota-Joti 21 oktober

Gepost op 05 oktober 2017 door Scouting Mgr. Bekkersgroep
<?php the_title(); ?>

Beste Welpen / ouder / verzorger,

Over twee weken is de Jota-Joti. Dit is een evenement wat door de hele wereld wordt georganiseerd en staat in het teken van communiceren met andere scoutinggroepen. Tijdens het weekend wordt er via internet en een zendmast contact gezocht met scoutinggroepen over de hele wereld.

Daarom gaan we op zaterdag 21 oktober samen draaien met Scouting Hopman Latour uit Eindhoven. Jullie worden om 12.45u verwacht op de blokhut van de Hopman Latour (Wezelstraat 8, 5622 AM Eindhoven) en het programma eindigt om 22.00u op onze eigen blokhut.

Tijdens deze dag gaan we contact zoeken met andere groepen door te zenden en we gaan een aantal erg leuke spellen doen. Voor avondeten wordt gezorgd, maar het is wel belangrijk om de volgende spullen mee te nemen:
–        Goede wandelschoenen;
–        Warme kleding voor als het koud is;
–        Regenkleding (bij slecht weer);
–        Zaklamp;
–        Een tas om alles in te stoppen.

De organisatie wil graag weten met hoeveel mensen we zijn, dus meld je op tijd af indien je niet aanwezig kan zijn.

Daarnaast hebben we nog een aantal mededelingen: Martijn was al een tijdje afwezig, maar heeft nu aangegeven officieel te stoppen als leiding. Daarnaast zijn we de afgelopen tijd hard op zoek gegaan naar nieuwe leiding en we kunnen jullie mededelen dat Denise van de Vossenberg, Maikel de Vries en Sophie Coolen momenteel meedraaien in het leidingteam en die hopen we binnenkort officieel aan het leidingteam te mogen toevoegen.

Mochten er verder nog vragen of opmerkingen zijn, dan horen we dat natuurlijk graag.

Groetjes,

De welpenleiding,

Rens Brugmans                       
Mario Wiedeman                    
Maikel de Vries                      
Denise van de Vossenberg       
Sophie Coolen                          

 

 


Speltakken: