Welpen: Overvliegen

Gepost op 24 augustus 2014 door Scouting Mgr. Bekkersgroep
<?php the_title(); ?>

Op 10 mei zouden we Kids Survival Day houden, deze activiteit is toen helaas niet door gegaan vanwege het weer.

Op 6 september gaat deze activiteit alsnog door! We gaan dan de hele dag op het Oranjeveld in Son allerlei activiteiten doen. Deze dag wordt samen met scouting M. Sinclair georganiseerd, niet alleen zijn wij en de Sinclair welkom, ook alle andere kinderen die het leuk vinden zijn welkom! Mocht je dus nog broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes of vriendinnetjes hebben die graag mee willen komen, zijn die dus gewoon welkom. Kijk voor meer informatie over de Kids Survival Day op www.kidssurvivalday.nl.

We houden tevens die dag ook het jaarlijkse Overvliegen, op deze dag zullen de nieuwe kinderen ingevlogen worden en zullen de kinderen die over gaan naar de Scouts ‘overvliegen’. Het overvliegen zal na de Kids Survival Day plaats vinden. De kinderen die overvliegen zijn: Nora, Lois en Daan en de kinderen die invliegen zijn: Thian, Bernd, Max, Marijn en Chris. Het is voor deze kinderen handig om oude kleren, een handdoek en een schoon setje kleren mee te nemen. De kans dat ze nat en vies worden is namelijk aanwezig.

We zouden het fijn vinden als alle kinderen om 13.00u aanwezig kunnen zijn op het Oranjeveld, waarna we meteen aan de slag kunnen met de Kids Survival Day. Om 15.30u is de Kids Survival Day afgelopen en beginnen we met het overvliegen, ouders zijn hierbij ook erg welkom! Het overvliegen zal ongeveer een uur duren.

Vanaf 13 september zullen de Welpen gewoon weer elke week groep draaien van 10.00u tot 12.00u. Voor de kinderen die overvliegen, de Scouts draaien vanaf 13 september ook gewoon weer groep, deze draaien in de middag van 13.30u tot 16.30u.

We hopen iedereen te zien op 6 september, mocht je onverhoopt niet kunnen of nog vragen hebben, dan mag je die natuurlijk altijd stellen.


Speltakken: