Welpenkamp: 19 t/m 24 juli

Gepost op 19 juni 2015 door Welpen
<?php the_title(); ?>

Beste ouders,

Over vijf weken is het zover, dan gaat uw zoon of dochter met ons mee op kamp. Voor sommige ouders wordt dit een weekje ontspannen, voor anderen misschien wel een spannende week. Uw kind is in ieder geval in goede handen van ervaren leiding.

We willen graag helder en open communiceren om misverstanden te voorkomen, vandaar deze brief met een opsomming van afspraken en gegevens.

De Leiding:

We gaan dit jaar met wat extra hulp leiding op kamp, Coen, Huib, Manon en Stefan zullen mee gaan als ondersteuning. Sommige gaan een aantal dagen mee en anderen de hele week. We zijn in ieder geval altijd met 4 personen. 

Huib, Rens en Stefan hebben een rijbewijs. Er is bij de Mgr. Bekkersgroep een afspraak dat je minimaal 1 jaar je rijbewijs moet hebben om überhaupt met kinderen te mogen rijden. Ze hebben alle drie gelukkig geruime tijd hun rijbewijs. Zo kunnen we ons met de auto verplaatsen mocht dat nodig zijn, maar we gaan zo weinig mogelijk met de auto weg.

De leiding drinkt overdag uiteraard geen alcohol, pas als de kinderen liggen te slapen zullen zij wellicht wat nuttigen. Uiteraard gebeurt dit met mate en is er sowieso een BOB aanwezig.

De kinderen:

  • Mogen geen snoep of eten meenemen, behalve natuurlijk als het een om een traktatie gaat.
  • Zakmessen, andere scherpe voorwerpen en vuur zoals aanstekers zijn verboden.
  • Geld hebben de kinderen niet nodig, ze hoeven en kunnen niks kopen op kamp.
  • GSM’s zijn verboden, de leiding zorgt voor de bereikbaarheid. Kinderen bellen in principe niet naar huis, behalve bij noodgevallen. Wel mogen ze een postkaart naar huis sturen, de leiding zorgt voor de kaart, de adressen en postzegels.
  • Spelcomputers, zoals Nintendo DS etc. zijn ook niet toegestaan, deze kunnen kapot gaan en samen spelen is gezelliger, de leiding zorgt voor leuke activiteiten en spellen.
  • Ook zorgt de leiding voor foto’s, de foto’s zullen na het kamp op de website verschijnen. Willen ze toch zelf foto’s maken? Dan kunnen ze het beste gebruik maken van een wegwerpcamera.

Ouders:

  • Pak samen met uw kind de tas in, dan weet hij/zij waar zijn/haar spullen te vinden zijn.
  • Voorzie zoveel mogelijk kleding / spullen van een naam. Zet evt. aantallen op de bagagelijst.
  • U mag 1 kaart sturen naar uw zoon of dochter, gebruik daarvoor het adres onder aan dit bericht.
  • Zorg ervoor dat wij op de hoogte zijn van alle relevante informatie zoals: medische gegevens, medicijnen, dieet, allergieën, zwemdiploma’s etc.

Wij wensen u een fijne voorbereiding en een fijne kampweek toe!

Groetjes,
De welpenleiding,

Rens Brugmans

Kampgegevens:
Zondag 19 juli 16.00 tot
Vrijdag 24 juli 12.00 uurAdres:
Scouting The Challenge
‘De Sprokkellaar’
Postbus 1452
5004 BL Tilburg

 


Speltakken: