Rabo ClubSupport, Stem op ons!

Gepost op 01 oktober 2020 door Scouting Mgr. Bekkersgroep
<?php the_title(); ?>

Dit jaar doen we voor het eerst mee met de Rabo ClubSupport actie. Tijdens deze actie kunnen alle Rabobankklanten die lid zijn van de Rabobank Eindhoven hun stem uitbrengen via een speciale stemsite. 

Van maandag 5 oktober t/m 25 oktober kunnen zij 5 stemmen uitbrengen op de clubs die ze een warm hart toedragen. De stemmen bepalen de hoogte van de bijdrage door de Rabobank. 

Bestedingsdoel
Het bestedingsdoel van deze actie is dit jaar de kampvuurcirkel. De inmiddels 28 jaar oude kampvuurcirkel is aan een grondige opknapbeurt toe. We willen de cirkel opnieuw metselen en voorzien van nieuwe bankjes. 

Stem op ons!
Wij willen als Mgr. Bekkersgroep natuurlijk zoveel mogelijk stemmen binnenhalen om zo’n hoog mogelijk bedrag binnen te halen voor onze groep. Stemmen kan via de Rabobank app of via internetbankieren. De optie zit onder ‘zelf regelen’ -> ‘Rabo ClubSupport’.

Op de campagnesite kun je ons vinden onder ‘Stg. tot Behartiging vd Belangen vd Mgr. Bekkersgroep’. Wij hopen dit jaar weer veel stemmen binnen te halen. Dus geef dit door aan al je bekenden en breng je stem uit.

Meer info is hier te vinden op de website van de Rabobank.

Wel klant maar geen lid van de Rabobank?

Als klant van de rabobank ben je niet automatisch lid. Nog geen lid? Wordt dan snel lid zodat je alsnog je stem uit kunt brengen op onze groep: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/


Speltakken: