Foto’s Welpen

Hieronder ziet u foto’s van programma, weekenden en kampen van de Welpen. Bekijk ook de leuke filmpjes op ons Youtube kanaal.

De Welpen hebben afgelopen zaterdag hele enge Pompoenen gemaakt voor Halloween. Welke vind jij het engste?

Het was een spannende en snelle ochtend. Want de kinderen moesten alle spellen binnen één minuut voltooien. En wat ging dat toch snel!

De Welpen hebben afgelopen zaterdag het spel Mens erger je niet gespeeld. Echter dit keer waren ze zelf de speelstukken. Ondanks de naam van het spel, was het toch een zeer geslaagde ochtend.

De Welpen zijn hard bezig geweest met het bouwen van hutten en het resultaat was geweldig!

Het piratenavontuur is helaas weer voorbij, maar wat was het weer leuk. De hele week op zoek naar de kaarten, met als afsluiter de grote schat!

Wat was het toch enorm warm weer op 29 juni. En wat gaan we dan doen? Waterspelletjes natuurlijk!

Ganzenbord kennen we natuurlijk allemaal, maar Levend Ganzenbord is een heel ander verhaal. De put was bij iedereen bekend, maar de andere opdrachten niet. Vooral 'vissen' bleek erg in de smaak te vallen.

De Welpen hebben afgelopen zaterdag het foto opdrachtenspel gedaan. Welk groepje heeft de mooiste, leukste en origineelste foto gemaakt?

De Welpen hebben een leuk parkour afgelegd tijdens het paasweekend, daarna is het programma afgesloten met een het zoeken van eieren.

De Welpen hadden veel bezoek gekregen tijdens Sjors Sportief. Vandaag stond er een leuke speurtocht op het programma.

 
Speltakken: