Scouts: Start nieuwe seizoen

Gepost op 07 september 2023 door Scouting Mgr. Bekkersgroep
<?php the_title(); ?>

De vakantie zit er inmiddels op en op zaterdag 2 september zijn we het seizoen gestart met het traditionele overvliegen.

Komende zaterdag, 9 september, beginnen we met het normale groep draaien. De kinderen zijn dan weer elke week van 13.30u tot 16.30u welkom in volledig uniform.

Even ter verduidelijking, in volledig uniform verstaan we of een (beige) scouts blouse met das of een bekkersgroep T-shirt met das en het liefst een blauwe spijkerbroek (in ieder geval geen synthetische materialen i.v.m. kampvuur)

Voor de kinderen die net zijn overgevlogen hoeft er niet meteen een nieuwe blouse aangeschaft te worden, ergens in de winter wordt er een installatie avond/weekend gepland waarbij de nieuwe scouts hun insignes ontvangen. Het zou dus handig zijn als de overvliegers tussen nu en het installatie weekend een scoutsblouse weten te bemachtigen. 2e hands is prima en anders kun je hem verkrijgen bij de Scout shop: https://www.scoutshop.nl/scoutfit-scoutsblouse-beige

 Verder staan er ook dit seizoen weer een heleboel leuke dingen op de planning:

9 september

Eerste keer groep draaien

13 oktober

Magische activiteit

16 maart

Klusdag

13 april

Groepsdag

12 mei

Vlooienmarkt

25 mei

Poetsochtend

15 juni

Vlottentocht

7 t/m 12 juli

Zomerkamp

 Bij veel van deze activiteiten kunnen we jullie hulp goed gebruiken, dus zet de datums alvast in de agenda’s! Er volgt nog meer communicatie over deze punten. 

We zien de kinderen graag allen op 9 september!

 Groetjes,

De scoutsleiding

Stefan van Diesen
Maikel de Vries
Christy Vermeulen
Hans van Doormalen
Twan van Hannen


Speltakken: