Start seizoen: Overvliegen 2017

Gepost op 27 juli 2017 door Scouting Mgr. Bekkersgroep
<?php the_title(); ?>

De vakantie is helaas weer bijna voorbij en dat betekent dat ons jaarlijkse Overvliegen weer op de planning staat. Dat is dit jaar op 9 september.

We hebben weer een mooie overvlieg ‘baan’ op ons terrein staan met allemaal leuke, vieze en natte activiteiten. Tijdens deze dag ‘Vliegen’ er een aantal kinderen van het ene speltak naar het andere, daarnaast kunnen we een aantal nieuwe kinderen verwelkomen tijdens het ‘Invliegen’ en helaas moeten we ook van sommige kinderen afscheid nemen. Deze kunnen op deze dag ‘Uitvliegen’.

De kinderen die dit jaar Overvliegen zijn: Aaron (naar de Scouts) en Luuk (naar de Stam) en vliegen TJ, Emely, Lisa, Noud, Lily, Daniel en Lieke in bij de Welpen en Sophie en GabriĆ«lle bij de Scouts. Voor deze kinderen is het verstandig om oude kleding aan te doen en schone kleren mee te nemen. Als er andere kinderen zijn die ook graag over de baan heen willen, kan dit na het Overvliegen, voor deze kinderen is het ook verstandig om schone kleren mee te nemen.

Het Overvliegen is op zaterdag 9 september van 13.30u tot 15.30u en iedereen is welkom om te komen kijken; Opa’s, Oma’s, Ooms, Tantes, Broertjes, Zusjes, vriendjes, vriendinnetjes en natuurlijk je vader of moeder.

Het Overvliegen is ook meteen de start van het nieuwe seizoen dus vanaf zaterdag 16 september wordt er gewoon zoals vanouds groep gedraaid.

Mocht je nog vragen hebben over het overvliegen, neem dan even contact op met je eigen leiding.

Tot dan!

Groetjes,

Bestuur & Leiding,

Scouting Mgr. Bekkersgroep


Speltakken: