Vlotvaren 15 juni

Gepost op 03 juni 2024 door Scouting Mgr. Bekkersgroep
<?php the_title(); ?>

Edit: Vanwege het aanhoudend slechte weer hebben we helaas moeten besluiten om het Vlotvaren niet door te laten gaan. De speltakken draaien zaterdag gewoon op normale tijden.

Zaterdag 15 juni gaan we met de gehele groep Vlotvaren op de dommel.

De Scouts en de overvliegers gaan mee helpen opbouwen en zien we graag om 11.00u op het Oranjeveld. De Welpen verzamelen om 13.00u op het Oranjeveld, vanuit daar zullen we ook gaan varen. We verwachten rond 15.00u met onze vlotten bij de Dommelbrug aan de Planetenlaan te zijn en daar kunt u uw kind vervolgens weer ophalen.

Vooralsnog mag er vanwege de hoge waterstand niet gevaren worden op de Dommel. Wij hebben er goede hoop op dat het de komende tijd wat beter weer wordt, zodat de waterstand zakt en we gewoon lekker kunnen gaan varen. Mocht het vlotvaren toch niet door kunnen gaan, dan horen jullie dat nog van ons.

We willen vragen om in ieder geval de volgende spullen mee te nemen / aan te doen: zwemkleding / kleding die nat mogen worden, een handdoek, optioneel waterschoenen en een setje met droge kleding / schoenen.

Verder willen we nog even mededelen dat we zaterdag 22 juni geen groep draaien, omdat we dan met alle leiding het kamp gaan voorbereiden.

Mocht uw zoon / dochter er niet bij kunnen zijn of heeft u verder nog vragen. Dan horen we het graag.

Tot zaterdag 15 juni!

Met vriendelijke groet,

De leiding,

Rens Brugmans
Christy Vermeulen
Maikel de Vries
Stefan van Diesen
Erwin Zwenger
Hans van Doormalen
Twan van Hannen
Patrick Struyk


Speltakken: