Welpen: Installatie 18 december

Gepost op 07 december 2020 door Scouting Mgr. Bekkersgroep
<?php the_title(); ?>

De jaarlijkse installatie staat weer voor de deur. Tijdens de installatie zullen alle nieuwe jongens en meisjes geïnstalleerd worden tot echte Welpen. Daarnaast zullen enkele Welpen tot (hulp-)gids worden geïnstalleerd. Helaas zal door de huidige maatregelen de installatie dit jaar anders verlopen dan normaal.

We verwachten alle kinderen op vrijdagavond 18 december om 19.00u op de blokhut. De installatie zal starten rond 19.15u en is voor ouders en andere geïnteresseerden te volgen via een livestream. Hij zal duren tot ongeveer 20.00u en daarna gaan we met de kinderen nog een super gaaf programma doen. Rond 22.15u zal het programma afgelopen zijn en mogen de kinderen weer worden opgehaald. De link naar de livestream zullen we een aantal dagen van te voren rondsturen.

Het is de bedoeling dat iedereen tijdens de installatie, zoals ook iedere zaterdag, in compleet uniform verschijnt. Een compleet uniform bestaat uit:

  • Welpenblouse;
  • Blauwe / Zwarte spijkerbroek;
  • Groepsdas.

De Welpenblouse kan gekocht worden bij de Scoutshop aan de Cahorslaan 20 in Eindhoven (Achtse Barrier). De openingstijden van de Scoutshop staan op www.scoutshop.nl.

Insignes en een das worden tijdens de installatie uitgereikt. Welpen die hun das kwijt zijn, kunnen bij ons voor € 14,- een nieuwe kopen. De grijze T-shirts, vesten en truien kunnen ook bij ons aangeschaft worden.

De kinderen die geïnstalleerd worden zijn: Charlotte, Niek Swinkels, Dex, Ruben, Ilse, Liam, Nya, Owen, Brenn, Lisa en Jochem. Verder worden Ruben, Lotte en Daan geïnstalleerd als hulp-gids en Luuk, Lieke en Jelle als gids. En installeren we Stefan en Christiaan als leiding.

Vanwege de installatie draaien we zaterdag 19 december geen groep.

Als je nog vragen hebt, kun je ons altijd bellen.

Tot dan!

Groetjes,

De welpenleiding,

Rens Brugmans
Maikel de Vries
Christy van Asperdt
Stefan van Diesen
Christiaan Niekerk

                       


Speltakken: