Welpen: Installatieweekend wordt verzet

Gepost op 15 oktober 2020 door Scouting Mgr. Bekkersgroep
<?php the_title(); ?>

In het weekend van 6 t/m 8 november zouden we eigenlijk met onze welpen een installatieweekend hebben. Vanwege de aangescherpte Corona maatregelen van afgelopen dinsdag kan dat jammer genoeg niet doorgaan.

We hebben de intentie om het weekend te verzetten naar een andere datum, maar gezien we geen idee hebben wanneer de maatregelen weer versoepeld gaan worden, kunnen we niet met zekerheid zeggen of en wanneer we het weekend wel kunnen houden. We houden jullie in ieder geval op de hoogte.

De installatie kan hiermee ook niet doorgaan in zijn originele vorm, maar we willen graag met jullie kijken of we de installatie wellicht op een andere manier kunnen doen. Bijvoorbeeld door deze te streamen via Teams. We hebben een kleine poll aangemaakt en zouden willen vragen of elke ouder deze in wil vullen. 

Voor de rest hebben de aangescherpte maatregelen van afgelopen dinsdag voor het normale groepdraaien geen gevolgen. Tussen de kinderen en de leiding hoeft geen afstand gehouden worden. Wel willen we benadrukken dat het de bedoeling is dat ouders de kinderen afzetten aan de poort en het terrein niet betreden. Voor een volledig overzicht van alle maatregelen zit de factsheet van Scouting Nederland in de bijlage.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan vooral contact met ons op. We zien de respons op de poll graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

De welpenleiding,

Rens Brugmans
Maikel de Vries
Christy van Asperdt
Stefan van Diesen
Christiaan Niekerk


Speltakken: