Welpen: Zomerkamp gaat door

Gepost op 20 juni 2020 door Welpen
<?php the_title(); ?>

We hebben erg goed nieuws te melden. Het zomerkamp gaat namelijk door!

Vanwege de Coronatijd zal het echter geen normaal zomerkamp worden zoals jullie van ons gewend zijn. We hebben van Scouting Nederland namelijk een heel kampprotocol gekregen. Dit heeft ook gevolgen voor de tijdsduur, we gaan namelijk op zomerkamp van dinsdag 14 juli t/m vrijdag 19 juli. Dat is dus twee daagjes minder dan normaal.

We beseffen dat dit bericht erg kort dag is, maar we wilde 100% zeker weten dat we konden gaan en tegen welke regels en voorwaarden, voordat we dit met de ouders wilde communiceren. Onze excuses hiervoor.

Omdat het allemaal erg kort dag is, we anders op kamp gaan dan normaal en we alles graag duidelijk en helder willen uitleggen, willen we alle ouders uitnodigingen voor een ouderavond op vrijdag 26 juni om 20.00u. Aangezien we met maximaal 30 personen tegelijk aanwezig mogen zijn, willen we vragen om je van te voren aan te melden en alleen te komen.

Verder zijn we nog erg druk bezig met het treffen van alle voorbereidingen dus meer informatie over aankomst/vertrektijden, kampboekjes en de locatie volgt in de loop van volgende week.

We kunnen ons voorstellen dat er nog een hoop vragen en onduidelijkheden zijn en hopen dat allemaal weg te nemen op de ouderavond. Mochten er voor nu al vragen zijn, neem dan vooral contact met ons op.

Tot vrijdag de 26e!

Met vriendelijke groet,

De welpenleiding,

Rens Brugmans
Maikel de Vries
Christy van Asperdt
Stefan van Diesen

www.mgrbekkersgroep.nl


Speltakken: