Foto’s Welpen

Hieronder ziet u foto’s van programma, weekenden en kampen van de Welpen. Bekijk ook de leuke filmpjes op ons Youtube kanaal.

Lekker schaatsen om het jaar af te sluiten. Fijne kerstdagen iedereen!

Ook dit jaar werden we weer verrast door het bezoek van een aantal Pieten. Ze waren echter de cadeau's kwijt, die zijn we dus gaan zoeken. Na eerst een doos van Malle Pietje tegen te zijn gekomen, vonden we uiteindelijk dan toch de cadeau's. Dankjewel Sinterklaasje!

Peternoten bakken kan natuurlijk in de oven. We zitten echter op scouting en dan is het veel leuker om het boven het vuur te doen!

Hoe moest het ook alweer? Na wat snelle lessen door de leiding hebben de kinderen zich goed vermaakt met het bouwen van een klimmenrek.

De Welpen hebben afgelopen zaterdag hele enge Pompoenen gemaakt voor Halloween. Welke vind jij het engste?

Het was een spannende en snelle ochtend. Want de kinderen moesten alle spellen binnen één minuut voltooien. En wat ging dat toch snel!

De Welpen hebben afgelopen zaterdag het spel Mens erger je niet gespeeld. Echter dit keer waren ze zelf de speelstukken. Ondanks de naam van het spel, was het toch een zeer geslaagde ochtend.

De Welpen zijn hard bezig geweest met het bouwen van hutten en het resultaat was geweldig!

Het piratenavontuur is helaas weer voorbij, maar wat was het weer leuk. De hele week op zoek naar de kaarten, met als afsluiter de grote schat!

Wat was het toch enorm warm weer op 29 juni. En wat gaan we dan doen? Waterspelletjes natuurlijk!

Ganzenbord kennen we natuurlijk allemaal, maar Levend Ganzenbord is een heel ander verhaal. De put was bij iedereen bekend, maar de andere opdrachten niet. Vooral 'vissen' bleek erg in de smaak te vallen.

De Welpen hebben afgelopen zaterdag het foto opdrachtenspel gedaan. Welk groepje heeft de mooiste, leukste en origineelste foto gemaakt?

De Welpen hebben een leuk parkour afgelegd tijdens het paasweekend, daarna is het programma afgesloten met een het zoeken van eieren.

De Welpen hadden veel bezoek gekregen tijdens Sjors Sportief. Vandaag stond er een leuke speurtocht op het programma.

De welpen hebben op 16 maart een zeer succesvolle Sjors Sportief activiteit gedaan. Het eten viel erg in de smaak.

De Welpen zijn vandaag lekker naar het bos gegaan en hebben daar een aantal spellen gedaan.

De Welpen zijn als jaarafsluiting nog eens lekker gaan schaatsen in het dorp.

Ook dit jaar kwamen er weer een aantal pieten op bezoek bij de Welpen. Na de uitgebreide Pietengym was het tijd voor de cadeautjes.

De Welpen hebben gave pompoenen gemaakt voor Halloween

De Welpen zijn dit jaar op Survival gegaan naar Oosterbeek. Daar hebben ze een hoop leuke activiteiten gedaan!

De Welpen zijn dit jaar naar Delft gegaan voor het zomerkamp en wat was het toch een spannend kamp. Het thema was namelijk Halloween!

Op 3 december zijn er een aantal Pieten op bezoek geweest bij de Welpen. Ze waren alleen zo vroeg op, dat ze hun Pietengym nog niet hadden gehad, dus toen maar samen met de kinderen gedaan.

Het was super koud, dus hebben we lekker binnen spelletjes gedaan. Nachtwacht, zitvoetbal, levend memory en liggend aftellen.

De kinderen hebben lekkere zelf gemaakte pannenkoeken gegeten. Maar gewoon uit de pan? Nee! Op een kaarsje en een blikje.

Het is weer herfst en dat betekend dat ons terrein weer helemaal vol ligt met bladeren. Tijd om die op te ruimen en wat is nu leuker dan er vervolgens een spel mee te gaan doen.

De welpen hebben heerlijke pizza gegeten met Scouting M. Sinclair in zelf gemaakte ovens. Sommige waren wat zwart. Maar de meeste waren echt heerlijk!

Hutten bouwen. Dat kunnen ze wel bij de Welpen! Nu nog een dak erop en je kan er haast wonen.

Zo weer eens lekker ouderwets vuurtje stoken, tijdens de eerste opkomst van het jaar.

Bijna het einde van het seizoen en wat wordt er dan altijd gedaan op school? Apenkooi dus! Maar dat kunnen we op Scouting toch veel beter?

Lekker stoken, lekker eten. En niet zomaar eten! Gewoon heerlijke zelfgemaakte popcorn!

Ook dit jaar hebben de Welpen weer meegedaan aan de Landelijke Opschoondag. Ze hebben weer vele vuilniszakken verzameld!

Ook dit jaar kwam de goedheiligman weer op bezoek. Dit jaar hadden de Pieten nieuwe hulppieten nodig, dus was het tijd voor pietengym.

In de herfst vallen alle bladeren van de bomen. Je kan daar veel mee doen en een van die dingen zijn forten bouwen en elkaar bekogelen.

Wat zien we daar nu? De kerstman? Ja. Het thema was namelijk Winterpret! Owja en iets met Slangen?

Het was weer koud, het was weer nat, er was weer Winter. Dus tijd om te gaan schaatsen!

Foto\'s van het installatieweekend van de Welpen. Dit weekend zijn de nieuwe kinderen geïnstalleerd en hebben we een bezoek gebracht aan de brandweerkazerne

Het was tijd om de Jungle van Bavel te gaan ontdekken, het thema was namelijk \\\'The Big Four\\\'. We hebben gevlogen, geslopen, gewandeld en gespeeld.

De Welpen hebben samen met de Sinclair lekker uitgebreid primitief gekookt. De pannekoeken en boterhammen met ei waren erg lekker!

Lekker schaatsen op de Schaatsbaan in Son & Breugel.

Sinterklaas kwam ook dit jaar weer bij de Welpen op bezoek en wat deden de pieten weer raar!

De Welpen hebben in 2013 mee gedaan met de Jota. Dat weekend draaide om communiceren met de computer, walki-talki en internet.

De Welpen hadden een weekend met als Thema \\\'Op de Camping\\\'. Lekker wandelen, bowlen, pannenkoeken eten, ochtend gymnastiek en natuurlijk Jeu de Boulen.

In 2012 kwam de goedheiligman ook weer langs bij de Welpen. Wat had hij toch leuke cadeautjes bij!

Het installatieweekend met als thema \'Op Wereldreis\'.

Lekker op zomerkamp naar Apeldoorn.

Sinterklaas komt weer op bezoek, ook dit jaar ging er weer van alles mis. Gelukkig was alles opgelost toen Sinterklaas langs kwam.

Een WipWap van touw en houten balken? Ja dat kan kijk maar!

Op reis naar Hilversum met als thema \"Piraten\". Was een erg spannend kamp!

Echt schoon wordt je er niet van, maar gaaf is het wel. Kwallenballen, iets met één zak, twee emmers en veel kinderen.

Is het een boot? Is het een vliegtuig? Nee! Het is een klimmenrek.

Het thema was Cowboys en Indianen en het was vreselijk. Tijgerlelie was ontvoerd! Ik hoop dat het allemaal goed komt...

Dit jaar zijn de Welpen gaan vliegen in Beek. Het thema was namelijk \'Vliegen\'.




Speltakken: