Foto’s Welpen

Hieronder ziet u foto’s van programma, weekenden en kampen van de Welpen. Bekijk ook de leuke filmpjes op ons Youtube kanaal.

  • Welpen

Lekker schaatsen om het jaar af te sluiten. Fijne kerstdagen iedereen!

Ook dit jaar werden we weer verrast door het bezoek van een aantal Pieten. Ze waren echter de cadeau's kwijt, die zijn we dus gaan zoeken. Na eerst een doos van Malle Pietje tegen te zijn gekomen, vonden we uiteindelijk dan toch de cadeau's. Dankjewel Sinterklaasje!

Peternoten bakken kan natuurlijk in de oven. We zitten echter op scouting en dan is het veel leuker om het boven het vuur te doen!

Hoe moest het ook alweer? Na wat snelle lessen door de leiding hebben de kinderen zich goed vermaakt met het bouwen van een klimmenrek.

De Welpen hebben afgelopen zaterdag hele enge Pompoenen gemaakt voor Halloween. Welke vind jij het engste?

Het was een spannende en snelle ochtend. Want de kinderen moesten alle spellen binnen één minuut voltooien. En wat ging dat toch snel!

De Welpen hebben afgelopen zaterdag het spel Mens erger je niet gespeeld. Echter dit keer waren ze zelf de speelstukken. Ondanks de naam van het spel, was het toch een zeer geslaagde ochtend.

De Welpen zijn hard bezig geweest met het bouwen van hutten en het resultaat was geweldig!

Het piratenavontuur is helaas weer voorbij, maar wat was het weer leuk. De hele week op zoek naar de kaarten, met als afsluiter de grote schat!

Wat was het toch enorm warm weer op 29 juni. En wat gaan we dan doen? Waterspelletjes natuurlijk!

1 2 ... 6Speltakken: